Tuna İlkokulu
Arapazade M. Eyüptopçu C. No 8 Orhangazi/ BURSA

VİZYON

Bursa´da her alanda başarıları ile tanınan, mensubu olmaktan övünç duyulan, sıradışı bir okul olmak.

MİSYON

Öğrenci merkezli, yenilikçi yöntemler ve evrensel değerlerin ışığında öğrencilerimize niceliksel ve niteliksel olarak kaliteli bir eğitim ve öğretim vermek için, yaptığımız işten keyif almak, tüm paydaşlara iyi bir gelecek sağlamak amacıyla bütün potansiyelimizi kullanmak.

BAŞARILAR

Bursa satranç federasyonu satranç yarışması il 4.lüğü,İlçe Satranç Turnuvası 1.liği.
Öğretim Şekli :ikili

ikili

ilkokullar ders başlama-bitiş 13.50-18.50

İlçe Merkezinde

Arapzade Mah.Eyuptopçu Cad.No 8 Orhangazi Bursa

Sportif Etkinlikler

Masa Tenisi,Voleybol,Satranç,Futbol,Halk Oyunları,Karate,Güreş,Zeka Oyunları,Basketbol,Hemsball

Proje Çalışmaları

1-T.C.GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI 2019-1 ÇAĞRI DÖNEMİ PROJESİ ´GEÇMİŞİN İZİNDE GELECEĞİ KURGULUYORUZ´ PROJEMİZ 2- E TWİNNİNG

Diğer Hususlar

Okulumuz geçici olarak Gazi Osman Paşa Ortaokuluna taşınmıştır.Tuna İlkokulunda ise Erenler Kız Meslek Lisesi yeni binaları yapılıncaya kadar eğitim öğretim yapacaktır.